PONUDBA

VIP WELLNESS – spodnji veliki prostor (3.savne, mas.bazen, počivališče,..) ali VIP SALOON – zgornji manjši prostor (2. savni , mas.kopel,počivališče, ..)

Na voljo vsak dan med 9 -22h ZAKUP VIP WELLNESS SALONA za romantično razvajanje v dvoje v VIP WELLNESSU (spodnji veliki prostor) ali VIP SALOONU (manjši zgornji prostor)

Za Vas smo zasnovali popolno sprostitev in oddih v dvoje. Skupni trenutki, ki jih boste preživeli pri nas v prekrasnem Ambientu, bodo tako postali neprecenljivi in nepozabni. S sodobno vgrajenimi 5. različnimi savnami, jacuzzi, solni kristali, tropski tuš in zvezdnato nebo, itd. Trenutki v dvoje bodo tako postali neprecenljivi in nepozabni.

Celotni Wellness (manjši ali večji prostor) je možno najeti za 90, 120, 150 ali 180 minut. Vse to ob soju sveč in sproščujoči glasbi.
Ponudba vključuje osvežitev v samopostrežnem baru s kozarčkom penine, limonadi, ustekleničeni vodi, svežim sadjem, čokoladnim presenečenjem.

Posebnost našega razvajanja v wellnessu je:
N

Terapija z vročimi kamni vulkanskega izvora in diamantni solni piling telesa v parni kopeli, za vse tiste, ki želijo nekaj več.

V ceno je vključena uporaba brisač, rjuhi, tuš gel, sušilec za lase,….

Pred uporabo savn in jacuzzija je oprhanje OBVEZNO.
Na tretma pridete 5 minut prej, da boste imeli dovolj časa za pripravo.
Wellness je potrebno ZAPUSTITI NATANČNO ob dogovorjenem terminu.

Akcija;59€/2.os./2h za prestižno razvajanje v VIP WELLNESSU ob kozarčku penine

50€/2.os./1,5h za razvajanje v masažni kopeli z kozarcem penine